2007. április 23., hétfő

Mentem ásni!

Tisztelt csekély olvasóság!

Mentem ásni, majd pénteken Óberster

2007. április 19., csütörtök

Dugd meg a levegőt!

Minap láttam egy videót, ami persze most nem linkek be, mert nem találom, de hát azért mégicsak. Naná, hogy egy újabb japán találmány, az airsex, sőt már versenyt is rendeztek neki. Elég vicces, ahogy huszonéves és még öregebb japánok megdugják a levegőt. Természetesen főleg "férfiak" vállalkoznak erre a nemes feladatra. De hát a japán társadalom oldja meg a saját problémáit. Remélem ez nálunk azért nem terjed el...

2007. április 13., péntek

Sajtófotó 2006



Ma voltunk megnézni a satófotó kiállítást, akciósan. Hivatalosan 400 ft diákoknak, de hát a jó magyar mentalitás szerint, ha ezt el lehet bliccelni, akkor elblicceljük. Node egész korrekt kis kiállítást hoztak össze idén, persze a Szabadság téri fényképek, arab-izraeli háború képei egész nagy részt foglaltak el, de jutott hely a művészlelkeknek és a az életképeknek is. Voltak vicces képek, pl amikor a gyereket az anyja berakja a karalábék közé a szatyorba és úgy válogat a paradicsomok közül, szóval azért szerencsére nem csak komoly mély értelmű/elgonolkodtató/depressziós képek voltak. A Nemzeti Múzeum meg újításként fényképezőgép-kiállítást szervezett a sajtófotók közé, és bár én nem nagyon értek az ilyen századeleji ketyerékhez, de voltak szép darabok, mert érdekes dizájnok is. Az árvizes, felhőszakadásos, tüzijátékos képek pedig vitték a pálmát nálam.

2007. április 12., csütörtök

The comeback

Persze nem a blog tér vissza csak a régi telefonszámom. Merthogy tegnap reggel kaptam egy SMS-t a banktól, hogy csorgott egy kis della a számlára. (Mondjuk abba most ne menjünk bele, hogy a kedves bank állandóan reggel hétre rakja ezeket a pénz áll a házhoz sms-eket...) Úgyhogy bementem a magyar telefonszolgáltatóhoz a percdíjak hosszas elemzése után, ahol abszolult paraszt volt az eladó. Kártyás előfizetést kértem, gondoltam majd később pontosítunk, aztán gond nélkül meg se kérdezte a srác. Unott pofával ballagott ez a modellért, jó hogy nem dobta oda. Na mondom szépen vagyunk. Mondom a számomat meg szeretném visszakapni, merthogy ellopták a régit. Megcsinál mindent és közli, hogy akkor az telefonár plusz SIM kártya pótlás (4800) . Az derék. Ügyfélbarát lehúzós. Nehogy szóljál, hogy kérjek inkább új számot, mert akkor spórolok 5000-t. Áh. Ügyfélbarát. No mindegy ez a dög ennyit is megér. Illetve, hogy egy dolog hiányzik róla. a potyogódoboz...Legjobban az tetszik, hogy kívül kijelzi, hogy történt-e valami, hívtak-e vagy sms-e. Jameg nekem fekete az egész. Meg lehet gizdázni is azzal ahogy felkattintod a fedelet. Szal tetszik.